Menu

 

De menukaart van Sense hanteert al jaren de filosofie van Dutch Cuisine waarin groenten en seizoenen de hoofdrol spelen.

Patron Cuisinier Dennis Middeldorp en zijn brigade koken puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. Samen met zijn gepassioneerde en gedreven team brengt Dennis Middeldorp de meest mooie smaken met een frans moderne invloed samen.

De menukaart van Sense hanteert al jaren de filosofie van Dutch Cuisine waarin groenten en seizoenen de hoofdrol spelen. Dit restaurantcollectief wil niet alleen de Nederlandse eetcultuur bevorderen, maar legt ook nadruk op streekproducten, seizoensgerechten, gezond eten voor mens en planeet, natuurlijke ingrediënten, biologisch, fairtrade en met zorg voor de natuur en dieren. De keuzes voor deze producten komen niet alleen de smaak ten goede, op deze manier wordt ook een belangrijke bijdrage aan het welzijn van natuur en milieu geleverd. Groen hart proof dus en dat vinden ze bij Sense enorm belangrijk!

Ontdek de prachtige, uitgebalanceerde wijnkaart van Maître-Sommeliers Wouter van Mook en Luka Kroneberg waarop biologische en biodynamische ontdekkingen naast klassieke grote wijnhuizen vertegenwoordigd zijn.

Sense is door Michelin in dit jaar wederom en voor de twaalfde maal bekroond met een ster! Dennis Middeldorp ziet dat als een teken van waardering, maar zelfs duizend sterren veranderen niets aan zijn ambities: liefdevol koken en aandacht schenken aan zijn gasten vanuit een duurzame keuken met respect voor de natuur en haar seizoenen.

Laat je heerlijk verrassen door het Chef's Menu, een verrassingsmenu waarbij wisselende, seizoensgebonden gerechten het menu vormen en je enkel hoeft aan te geven of je een vis- en vleesliefhebber bent of liever vegetarisch of plant based geniet. Óf kies uit onze heerlijkheden op de kaart.

Één van de dingen waar Sense trouwens ook megatrots op is...de exclusieve kaaswagen met kazen van Fromager Guillaume, Kaasaffineurs van Tricht en lokale kaasmakers! Ter afsluiting van het diner of in plaats van dessert, gewoonweg heerlijk.
De brigade helpt je graag een keuze maken uit het prachtige, steeds wisselende assortiment.

Een middag vol heerlijkheden met familie, een vlotte zakelijke lunch of een avondvullend diner met partner of vrienden; wij zorgen ervoor dat je altijd een unieke smaakbeleving geniet. Het restaurant in hartje historisch Den Bosch is ruim opgezet; wie bij Sense te gast is, heeft privacy en kan in alle rust tafelen. De sfeer is ontspannen, de bediening no-nonsense en gastvrij.

Met plezier word je verwelkomd je als gast!

Menukaart 

 • [smartslider3 slider=8]
  space


 •               

   

  Sense Restaurant
  Jeroen Boschplein 6
  5211ML 's-Hertogenbosch

  073 614 42 08
  info@senserestaurant.nl
  KVK: 91530628

   

  Aanvangstijden

  Maandag Gesloten
  Dinsdag Gesloten
  Woensdag 12:00 - 14:00 | 18:00 - 21:30
  Donderdag 12:00 - 14:00 | 18:00 - 21:30
  Vrijdag 12:00 - 14:00 | 18:00 - 21:30
  Zaterdag 12:00 - 14:00 | 18:00 - 21:30
  Zondag 12:00 - 14:00 | 18:00 - 21:30

  Nieuwsbrief

  ©2024 Senserestaurant.nl | Privacy | Cookies | hosting: infrait.nl