Menu

Patron Cuisinier Dennis Middeldorp en zijn brigade koken puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. Alle gerechten worden volledig in eigen keuken bereid met zo veel mogelijk duurzame en lokale ingrediënten. Daarnaast schenken wij een aantal wijnen van biologisch (dynamische) verbouwde druivensoorten en eerlijk verhandelde koffie. Al deze producten komen niet alleen de smaak ten goede, wij willen op deze manier ook bijdragen aan het welzijn van natuur en milieu.

De menukaart van Sense hanteert al jaren de filosofie van Dutch Cuisine waarin groenten en seizoenen de hoofdrol spelen. Dit restaurantcollectief wil niet alleen de Nederlandse eetcultuur bevorderen, maar legt ook nadruk op streekproducten, seizoensgerechten, gezond eten voor mens en planeet, natuurlijke ingrediënten, biologisch, fairtrade en met zorg voor de natuur en dieren. Groen hart proof dus.

Sense is door Michelin in 2019 wederom en voor de achtste maal bekroond met een ster. We zien dat als een teken van waardering, maar zelfs duizend sterren veranderen niets aan onze ambities: liefdevol koken en aandacht schenken aan onze gasten.

Laat je heerlijk verrassen door het Chef’s Challenge verrassingsmenu waarbij wisselende, seizoensgebonden gerechten het menu vormen of kies uit onze heerlijkheden op de kaart. Een vlotte zakelijke lunch, heerlijke borrel of een avondvullend diner, wij zorgen ervoor dat je een unieke smaakbeleving geniet.

Met plezier verwelkomen we je als gast!